V centre záujmu musí byť turista - Dúžeková, Zuzana
Národný program rozvoja cestovného ruchu ako začiatok systémového riešenia problémov cestovného ruchu na Slovensku. Legislatívne úpravy v cestovnom ruch a podpora podnikania v tejto oblasti.