OECD. Zprávy o ekonomickém vývoji. Česká republika - ekonomie
Správa o ekonomickom vývoji ČR spracovaná OECD. Hospodársky vývoj v poslednom období. Makroekonomická politika (fiškálna, menová). Zlepšovanie efektívnosti a zaisťovanie udržateľnosti verejných financií. Pokrok dosiahnutý v oblasti štrukturálnych reforiem. Vykazovanie verejných rozpočtov. Chronológia hlavných ekonomických udalostí.