Slovenský dizajn - Janků, Jana
Z obsahu: Dobrý dizajn je pridanou hodnotou kvalitného výrobku s vysokými parametrami. Spolupráca dizajnér - výrobca je dvojsmerná premávka. Ani pri pohľade na zubárske kreslo nemusí chýbať úsmev. Na nakladači zaujala harmónia konštrukčných a výtvarných zámerov. Domov môže pretepliť aj vzhľad vykurovacieho telesa. Katalóg prezrádza porozumenie pre povahu nábytkovej a interiérovej tvorby.