Zmeny, ktoré priniesla posledná novelizácia zákona o daniach z príjmov v zdaňovaní príjmov fyzických osôb - Faiglová, Svetlana
V príspevku sú uvedené zmeny a doplnky, ktoré sa vzťahujú len na príjmy fyzických osôb (okrem závislej činnosti) a majú účinok dňom vyhlásenia, teda, ktoré nadobúdajú účinnosť ešte v roku 2001 a od 1. januára 2002. Komentár k jednotlivým novelizovaným ustanoveniam zákona o daniach z príjmov.