Majetkové priznania sa musia podať do 31.januára 2002 (komentár s príkladmi)
Novela (č. 493/2001 Z.z.) zákona č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov nanovo upravuje par. 40 - majetkové priznanie. Novela tohto zákona platí s účinnosťou od 1.12.2001. Novelizované ustanovenie - Majetkové priznanie.