Komentár k zákonu z 9. novembra 2001, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov - Zuziková, Alena
Komentár k zákonu z 9. novembra 2001, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov.