Cestná daň pre rok 2002 v praxi
Ozrejmenie pojmov a krokov dôležitých pre daňovníka pri vykonávaní zákona o cestnej dani v praxi. Daňovník cestnej dane. Cestná daň ako daňový náklad. Predmet cestnej dane. Podmienky zdanenia. Vznik daňovej povinnosti. Zánik daňovej povinnosti. Výrub a platenie cestnej dane. Penále a úrok. Využitie prostriedkov z cestnej dane.