Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 87/1994 Z.z. z 23. marca 1994 o cestnej dani ...
Znenie zákona NR SR č. 87/1994 Z.z. z 24. marca 1994 o cestnej dani v znení zákona NR SR č. 304/1995 Z.z., zákona č. 386/1996 Z.z. a zákona č. 335/1999 Z.z.