Prílohy zákona o štátnom rozpočte na rok 2002
Príjmy kapitol na rok 2002 (vrátane transformácie štátnych fondov). Výdavky štátneho rozpočtu na rok 2002. Bilancia zdrojov a potrieb splatného štátneho dlhu a štátneho rozpočtu na rok 2002.