Elektronický obchod a elektronický podpis - Moravčíková, Andrea
Všeobecná definícia elektronického obchodu. Tri kategórie elektronického obchodu. Elektronický obchod a jeho právne aspekty. Právna úprava v SR. Platnosť právnych úkonov v elektronickej podobe. Poskytovanie certifikačných služieb. Príprava zákona o elektronickom podpise.