Řízení projektů a Six sigma - Wrana, H.
Pojmové vymedzenie Six sigma. Ciele systému Six sigma. Stratégia a operatívny postup. Model postupu pre správne rozhodovanie tímu. Úrovne školení členov tímu Six sigma.