Ako vníma USA formovanie európskej bezpečnostnej a obrannej politiky (90. roky 20. storočia) - Geisbacherová, Daniela
Problematika spoločnej európskej bezpečnostnej a obrannej politiky a politika USA. Obdobie administratívy Georga Busha seniora. Nástup administratívy Billa Clintona. Veľká Británia ako sprostredkovateľ medzi USA a Európou. Administratíva Georga W. Busha.