Premeny kaspickej geopolitiky - Rusnák, Urban
Geopolitická situácia v kaspickom regióne. Záujmy Spojených štátov amerických na euroázijskom Balkáne. Rusko-americké vzťahy. Turecko ako najbližší moslimský spojenec USA. Objekty kaspickej geopolitiky.