Geopolitické zmeny a Slovensko - Boháč, Radomír
Určujúce geopolitické pohyby a procesy, ktoré majú rozhodujúci vplyv na medzinárodný a ekonomický vývoj Slovenska. Východiská zahraničnopolitického a ekonomického postavenia SR. Proces integrácie Slovenska. Stredoeurópsky rozmer slovenskej zahraničnej politiky a ekonomiky.