Kariéra, práca a život - spôsoby hľadania ich lepšej rovnováhy - Cooper, Gary L.
Náčrt niektorých možností flexibilnejšieho riadenia práce. Dĺžka pracovného času. Pracovná neistota. Flexibilná práca. Pružný pracovný čas. Flexiplace. Práca na čiastočný úväzok. Rozdeľovanie práce. V-time. Dni pracovného voľna. Schémy prerušenia kariéry. Praktické dosahy.