Cestná daň v roku 2002 - Pauličková, Alena
Dokončenie z HN č. 6/02. Vyrubenie a platenie cestnej dane, kontrola. Vrátenie zaplatenej cestnej dane. Zaokrúhľovanie cestnej dane - penále a úroky, oslobodenie od dane, zánik oslobodenia, osobitná úprava pre kombinovanú dopravu, vymáhanie platieb cestnej dane.