Audity firemného pracoviska z hľadiska dane - Burák, Emil
Medzi tzv. priamo zákonom o daniach z príjmov nepomenované daňové výdavky patria podľa nášho názoru aj audity pracoviska, pričom kvalifikované argumenty k daňovej obhajobe dvoch z nich (ekologický a personálny) je uvedený ako príklad. Služby ekologického auditu pracoviska. Služby personálneho auditu.