Zdaňovanie stavieb - Harušťáková, Iveta
Možnosti pri určení osoby daňovníka pri dani zo stavieb. Predmet dane. Prehľad terminológie vo väzbe na novelizovaný stavebný zákon. Jednotlivé zdaňovacie režimy.