Vzor kúpnej zmluvy a návrhu na zápis vlastníckeho práva a povolenie vkladu - Pauličková, Alena
Kúpna zmluva. Vzor kúpnej zmluvy na predaj nehnuteľnosti. Vzor návrhu na zápis vlastníckeho práva a povolenie vkladu. Povinnosti fyzických a právnických osôb voči štátu pri predaji nehnuteľnosti. Povinnosti nadobúdateľov (daňovníkov) voči štátu pri darovaní.