Zmluva o pôžičke a výpožičke - Pauličková, Alena
Príspevok uľahčuje jednoduchšiu orientáciu pri rozlišovaní pojmov pôžičky a výpožičky, s ktorými sa stretávajú podnikateľské subjekty a občania v praxi. Zmluvy o pôžičke. Vzor zmluvy o pôžičke. Zmluvy o výpožičke. Vzor zmluvy o výpožičke. Vzor žaloby o vrátenie požičanej veci.