Informačné systémy v manažmente marketingu riadiace funkcie systému - Bartl, Jaroslav
Riadiace funkcie manažérskych marketingových informačných systémov (MMIS). Riadenie kontaktov. Riadenie príležitostí (opportunity management). Riadenie predaja. Nástroje riadenia času.