Opäť žijeme na dlh - Václavová, Želmíra
Vývoj štátneho rozpočtu Slovenska za roky 1998 až 2002. Rizikovosť príjmovej časti rozpočtu. Makroekonomické odhady na rok 2002. Štruktúra výdavkov podľa funkčnej klasifikácie. Prvky verejného rozpočtu na rok 2002.