Zmodernizované Japonsko - Tasker, Peter
Premena Japonska z ekonomiky orientovanej na výrobu, vysoké úspory a investície na spotrebiteľskú ekonomiku zameranú na služby. Rozsah japonskej transformácie. Prehľad základných makroekonomických ukazovateľov o Japonsku.