Benchmarking životného prostredia: návratnosť a nástrahy - Huber, Jürg
Skúsenosti z environmentálneho benchmarkingu v spoločnosti Hoffman-La Roche a Ciba Specialty Chemicals. Cieľom benchmarkingu je hodnotenie výkonu porovnateľných systémov a získanie hlbších pohľadov na to, ako premenné ovplyvňujú výkon systému. Zásady, ktoré je dôležité pochopiť vzhľadom na benchmarking. Vplyv rôznych metód benchmarkingu (kvalitatívny, kvantitatívny, rôzne úrovne združovania činnosti). Závery. Zhrnutie.