Kvalita výrobku na scénu - Šesták, Milan
Ciele manažérstva kvality výrobku. Postup a nástroje manažérstva kvality výrobku. Vyjadrenie priorít aplikovaných na oblasť auditov. Ilustrácia konfliktu v rámci total manažmentu (time based competition). Schematické znázornenie lean manažmentu. Charakteristika systematického prístupu k riešeniu problémov.