Quality Management Scout - sprievodca projektom manažérstva kvality - Sirota, Ján
Revidovaná norma ISO 9001:2000 vyžaduje použitie procesného prístupu pri realizácii projektu manažérstva kvality. Quality management Scout spája výhody nástroja ARIS, špičkového softvérového produktu pre procesný manažment, s obsahom relevantným pre efektívnu podporu projektov manažérstva kvality tak, že svojim preddefinovaným obsahom usmerňuje riešiteľov a ponúka im návody, postupy a podklady.