Štruktúra rastlinnej výroby Slovenskej republiky - Zelenský, Konštantín
Členenie poľnohospodárskej krajiny Slovenska. Zmena plôch poľnohospodárskych kultúr v rokoch 1948-1995. Zmena štruktúry hlavných poľných plodín v rokoch 1948-1995. Pokračovanie v ďalšom čísle.