Svetová ekonomika - Čiderová, Denisa, 1977-
Recenzia na publikáciu Šíbl, D.-Šaková, B.: Svetová ekonomika, Internacionalizácia-Integrácia-Globalizácia-Interdependencia, Sprint, Bratislava 2000. Publikácia inovatívnym spôsobom prelína teóriu s praktickými poznatkami a príkladmi. Vysvetľuje vzájomnú prepojenosť pojmov internacionalizácia, integrácia a globalizácia.