Terranova, rok práce v systéme manažérstva kvality - Greguš, Martin
Budovanie systému manažérstva kvality. Schéma spoločnosti Terranova Industria. Dôležité faktory ovplyvňujúce zavedený systém manažérstva kvality. Hlavné prínosy systému manažérstva kvality.