Kvalita v štátnej a verejnej správe - Grambličková, Monika
Projekt New Public Management v miestnej a štátnej správe na Slovensku. Projekt predstavuje novú filozofiu riadenia vo verejnej správe. Stanovenie cieľov, medzi ktoré patria: orientácia verejných služieb na potreby zákazníkov, zvýšenie hospodárnosti, určenie zodpovednosti za konkrétne úlohy a vynaložené náklady, podpora výkonnosti a motivácie zamestnancov. Projekt PHARE Reforma verejnej správy v SR.