Easterlinova teorie a vývoj plodnosti v západoevropských zemích, České republice, Maďarsku a Polsku - Pollnerová, Štěpánka
Hlavné faktory ovplyvňujúce úroveň plodnosti podľa R. Easterlina - relativný príjem. Priemerná reálna hrubá mesačná mzda zamestnancov podľa vekových skupín - roky 1996,1997 a 1998 Česká republika. Miera nezamestnanosti a ekonomickej aktivity podľa veku v Českej republike, Maďarsku a Poľsku 1992-1998.