Drahý benzín ale v komforte - Košťál, Daniel
Zmeny, ktorými prechádza predaj na čerpacích stanicia. Sortimentná skladba čerpacích staníc. Sezónnosť a akcie. Uloženie tovaru. Nákupné správanie a špecifickí zákazníci čerpacích staníc. Slovo motoristov a perspektíva čerpacích staníc.