Na franchisingu sa stále pracuje - Bokorová, Jana
Ako je to s franchisingom na Slovensku - rozhovor s Ing. Vladimírom Jedličkom prezidentom Slovenskej franchisingovej asociácie. Ako vnímajú franchising slovenskí podnikatelia. Aké je právne zázemie frachisingu na Slovensku. Čo poskytuje franchising svojim užívateľom. Výhody franchisingu oproti iným formám podnikania.