Nadnárodní harmonizace účetnictví - Zelenka, Vladimír
Pokračovanie z č. 11/2001. Metódy zostavovania výkazu peňažných tokov. Peňažné toky vznikajúce z transakcie v cudzej mene. Špecifiká vykazovania peňažných tokov v konsolidovaných účtovných závierkách. Zverejnenie ďalších informácií v komentári k výkazu peňažných tokov.