Trendy prichádzajú, konzervatívnosť ostáva - Košťál, Daniel
Niekoľko faktorov zvyšujúcich objem predaja slaných pochúťok. Progresívny vývoj trhu. Distribúcia a predaj - jeho podpora. Spotrebiteľ krekrov - sezónnosť, impulzívny nákup, lojalita k značke. Rastúca konkurencia.