Bezpečnost práce - součást sociální politiky EU - Paleček, Miloš
Ciele Európskej únie v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci (BOZP). Smernice, ktoré sa týkajú špecifických aspektov a činností, pri ktorých vzniká riziko úrazov a chorôb z povolania. Harmonizácia právneho zaistenia BOZP s požiadavkami EU v ČR. Náklady na BOZP.