Nevyvážený trh autokozmetiky - Košťál, Daniel
Vývoj predaja sortimentu autokozmetiky. Distribúcia a predajné miesta. Špeciálne stojany. Sezónnosť a lojalita. Dôležité prezentácie. Typický zákazník. Preferencie motoristov. Špecifický obal a inovácie.