Čo nového medzi nákladiakmi? - Borovský, Vladislav
Zhodnotenie uplynulého roku (2001) z hľadiska úspešnosti predaja jednotlivých importérov osobných a nákladných vozidiel - Citroen, Iveco, Man, Mercedes-Benz, Nissan, Renault, Renault V.I., Scania, Volkswagen, Volvo.