Elektronický dokumentárny akreditív v podmienkach Slovenskej republiky - Vokorokosová, Renáta, 1967-
Pojmové vymedzenie dokumentárneho akreditívu. Atribúty a funkcie akreditívu. Elektronický dokumentárny akreditív, jeho právna úprava na Slovensku a v medzinárodnom meradle. Priebeh elektronickej akreditívnej transakcie.