Strukturální změny a regiony - Kliková, Christiana
Pohľad na súčasnú štruktúru českej ekonomiky. Podiel jednotlivých odvetví na celkovej zamestnanosti ČR. Regióny a hrubý domáci produkt. Vybrané charakteristiky českých regiónov.