Vývoj dlouhodobé nezaměstnanosti v ČR - Vyhlídal, Jiří
Vývoj nezamestnanosti v ČR: strmý rast miery nezamestnanosti v rokoch 1997-1998, spomalenie tohto rastu v roku 1999, pokles v roku 2000. Trend vývoja dlhodobej nezamestnanosti. Výsledky analýzy štatistických údajov.