Historie a současnost řízení a managementu jakosti - Bartoň, Jaroslav
Historický rámec vývoja riadenia a manažmentu kvality s súvislosti s riadením a manažmentom kvality na základe noriem. Obrazová mapa slúži na lepšiu orientáciu s praktickým uplatňovaním novej rady ISO 9000:2000.