Jakost mravnosti a mravnost jakosti (náznak problematiky) - Fischel, Max
V tomto príspevku prináša autor nevšedný pohľad na etiku a mravnosť, ktorá vždy v dejinách ľudstva ovplyvňovala jeho správanie a dochádza k záveru, že úspechy v riadení TQM sú záležitosti kvality riadenia - tieto procesy sú podmienené poňatím mravnosti kvality a teda i kvalitou mravnosti.