Demokratický potenciál verejnej správy - Řehůřek, Miloš
Úvaha o možnom vplyve verejnej správy na demokratizmus politického systému, osobitne na rozvoj parlamentnej demokracie. Zvyšovanie stupňa participácie občanov na správe vecí verejných ako podmienka skvalitňovania zastupiteľskej demokracie prostredníctvom verejnej správy.