Zamyšlení nad tzv. veřejným vlastnictvím a jeho perspektivami - Havlan, Petr
Vymedzenie a podstata verejného vlastníctva. Tzv. verejné veci ako predmet tohto vlastníctva. Subjekty verejného vlastníctva. Vízia všeobecného zákona o verejnom majetku. Doktrinálne a legislatívne perspektívy verejného vlastníctva a jeho význam.