Súvislosti práva proti nekalej súťaži s autorským a mediálnym právom - Švidroň, Ján
Vybrané problémy slovenského autorského zákona v kontexte s vybraných skutkových podstát nekalej súťaže. Porušenie obchodného tajomstva. Vyvolanie nebezpečenstva zámeny a parazitovanie na povesti. Základné súvislosti mediálneho práva s autorským právom a ochranou proti nekalej súťaži. Internet a ochrana nedotknuteľnosti osoby a jej súkromia. Obchodné tajomstvo v činnosti a z hľadiska poslania verejnoprávnych médií.