Logistika nebezpečných nákladů - Valík, Karel
Pokračovanie z č. 12/2001. Problematika balenia nebezpečných vecí (vyskytujú sa najmä v chemickom priemysle). Základné pojmy a funkcia obalu. Tvorba logistických jednotiek (logistické obalové pyramídy). Obaly pre nebezpečné veci (chemikálie) všeobecne. Označovanie, konštrukcia a skúšanie obalov. Dokončenie v budúcom čísle.