Programy zvyšovania produktivity zamerané na rast konkurencieschopnosti podniku - Prokopenko, Joseph
Tvorba a realizácia Programu zvyšovania produktivity (výkonnosti). Zvyšovanie konkurencieschopnosti podniku prostredníctvom programov zvyšovania produktivity (PZP). Konštrukcia PZP. Nástroje produktivity využívané v PZP.