Syry v medzinárodnej konkurencii - Pinter, Gejza
Pochúťky vyrobené z mlieka patrili už od dávnej minulosti k vyhľadávaným špecialitám a rovnako aj dnes sú súčasťou gurmánskych pokrmov. Výroba vo veľkých syrárňach vo vyspelých krajinách a ročná spotreba syrov. Výroba syrov na Slovensku. História slovenských špecialít.