Sales promotion v EÚ - Lipianska, Ľudmila
Na teritóriu jednotného európskeho trhu dodnes existujú rôzne právne normy týkajúce sa reklamy a marketingu. Návrh právnej normy Európskeho parlamentu a Rady Európy o akciách na podporu predaja na vnútornom trhu EÚ. Interaktívny marketing a projekt Leonardo. Direct marketing a jeho aktivity v EÚ. Vývoj výdavkov na direct marketing v EÚ.